Dupin
HR UK

Adria

Adria
Adria je naš vlastiti brend. Ona nije samo posao. Adria je proizvod strasti i ljubavi našeg osnivača prema dobroj hrani. Ono u što mi vjerujemo je da hrana, kada pravilno pripremljena i prezentirana, hrani ne samo tijelo, već i dušu. Baš takvu hranu mi želimo donijeti na tržište!
 
U početku smo željeli ponovno oživjeli tradicionalne hrvatske slastice, okuse našeg djetinjstva. Recepti naših starih, mediteranski sastojci i ručna proizvodnja - tako je sve krenulo. Počeli smo ponovno ljude upoznavati s paprenjacima, koje su mnogi do tad jedino znali po knjizi "Zlatarovo zlato". Smokvenjacima smo udahnuli novi život pomiješavši ih s lavandom, bademom i narančom. Vratili smo i rogač u kuhinje i napravili najfinije keksiće.

Naš ručno rađen asortiman koristi jedinstvene sastojke specifične za regiju. Sastojci poput lavande, smokve, naranče, badema i rogača mogu se naći u našim ukusnim keksima, čokoladama i džemovima.

Također imamo modernu proizvodnju koja nam omogućuje proizvodnju većih količina odjednom, te da potpuno zadovoljimo potražnju tržišta. U našem širokom asortimanu možete pronaći ukusne praline, neobične i inovativne lokume, te prhe kekse.