Dupin
HR UK

Novosti

Nova Dupin web stranica
Nova Dupin web stranica
Zadovoljstvo nam je predstaviti vam našu novu web stranicu na kojoj se upravo nalazite. Kontinuiran razvoj i nadogradnja Dupina zahtjevaju isto tako moderan i cjelovit pristup s logističke i informatičke strane. Upravo ovaj posljednji ovoga je puta bio u našem fokusu. Najvažnije od mnogobrojnih prednosti nove web stranice su:
 
  1. Responzivan dizajn – sukladno najnovijim trendovima prema kojima sve veći udio korisnika pristupa internetu putem mobilnih uređaja, u današnje vrijeme postalo je neophodno da web stranica bude responzivna. Tom prilagodbom vidljivost web stranice postala je prilagođena dimenzijama različitih uređaja (Android, iPhone, različiti tableti, računala i sl.).  
  2. Cjelovit i jezgrovit sadržaj web stranice – prilikom kreiranja nove web stranice vodili smo računa da sadržaj koji ona predstavlja bude nedvosmislen, jasan i pregledan. Sadržaj je koncipiran na način da uz što manje „pretraga“ dobijete što više informacija o proizvodu koji vas zanima.
EU projekt:
EU projekt:
Ekspanzija poslovanja tvrtke na međunarodnim tržištima

Tvrtka Dupin d.o.o. pokrenula je inovativnu proizvodnju hrvatskih proizvoda pod vlastitom registriranom robnom markom Adria pod kojom plasira hrvatske proizvode za koje posjeduje prepoznatljivu ambalažu. Realizacijom predmetnog projekta značajno će se doprinijeti internacionalizaciji poslovanja prijavitelja širenjem na inozemna tržišta u Saudijsku Arabiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Egipat, Kinu, Južnu Koreju, Japan.

Cilj i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je osnaživanje položaja tvrtke Dupin d.o.o. na ciljanim inozemnim tržištima te povećanje međunarodne konkurentnosti kroz nastupe na najznačajnijem europskim i međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji. Realizacijom projekta očekuje se povećanje profitabilnosti i prihoda od izvoza te zapošljavanje novih radnika.
 
Ukupna vrijednost projekta: 1.092.172,58 HRK
EU sufinanciranje projekta: 698.751,76 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 21.07.2017. – 21.01.2020.
Kontakt osoba: Goran Kurtović, +385 98 670 326, goran.kurtovic@dupin.hr

Više informacija:
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.