Dupin
HR UK

O nama


Dupin je osnovan 1991. godine, te je danas jedan od vodećih distributera stranih brendova. Pokrivamo tržišta Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Vodeći smo distributer u segmentu premium konditorskih proizvoda.

Pokrivamo sve segmente tržišta. Prisutni smo u svim stranim i domaćim lancima, te u mnogim nezavisnim trgovinama. Naše proizvode možete pronaći i u drogerijama, kioscima, samoposlužnim aparatima i benzinskim crpkama.

Robu distribuiramo u cijeloj Hrvatskoj, uključujući i otoke, s našim voznim parkom kojeg čini 19 vozila. To nam omogućava iznimnu fleksibilnost i maksimalnu učinkovitost u dostavi. Opskrbljujemo preko 6.000 prodajnih mjesta diljem zemlje.

Imamo i iznimno jak i dinamičan prodajni tim, koji čine voditelj prodaje i asistenti koji su zaduženi za komunikaciju s key accountima. Logističku podršku na terenu im osiguravaju naša 23 trgovačka putnika, koji su svaki dan na terenu i koji vode brigu da su proizvodi naših partnera prisutni na policama i maksimalno dobro izloženi.

Imamo i vlastitu maloprodajnu mrežu Deliiicije od 23 dućana u 7 gradova. Deliiicije svoj asortiman baziraju prventstveno na vrhunskim delikatesama, te tako kod nas možete pronaći najbolje belgijske praline, vrhunska hrvatska maslinova ulja i ručno rađene smokvenjake.

Deliiicije su prvi lanac tog tipa u Hrvatskoj.