Dupin
HR UK

O nama


Dupin je osnovan 1991. godine. Danas je jedan od vodećih distributera konditorskih proizvoda vrhunskih inozemnih brendova u regiji. Prisutan je na tržištima Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Proizvodi se nude u svim trgovačkim lancima, mnogim nezavisnim trgovinama, drogerijama, kioscima, samoposlužnim aparatima i na benzinskim postajama. Distribuiraju se na više od 6000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, uključujući i otoke.

Dupin zapošljava stručan, fleksibilan i dinamičan prodajni tim u kojem su voditelj prodaje i asistenti zaduženi za komunikaciju s key accountima. Logističku podršku na terenu osiguravaju im trgovački putnici koji se brinu o prezentaciji proizvoda na policama trgovina.

Dupin ima i vlastitu maloprodajnu mrežu Deliiicije u 6 gradova. Deliiicije su prvi lanac takvih trgovina u Hrvatskoj. Svoju ponudu temelje na delikatesama kao što su najbolje belgijske praline, vrhunska hrvatska ekstra djevičanska maslinova ulja i ručno rađeni smokvenjaci i paprenjaci.