Dupin
HR UK

Liven

Liven
Od svog osnutka, 1991. godine, do danas Liven se uspio pozicionirati kao vodeći europski i jedan od najvećih svjetskih proizvođača grickalica, kokica i tex-mex proizvoda zahvaljujući svojem visoko kvalificiranom osoblju, proizvodnim pogonima koji su među najboljima u Europi i potpuno opremljenom laboratoriju. Trenutno, 60% njegove prodaje je međunarodno, uz prisutnost u više od 85 zemalja.

Ova privatna španjolska tvrtka sa sjedištem u Sant Cugatu (Barcelona) i sa tri postrojenja u Bergi (Barcelona), Ocañi (Toledo) i Ariéstolasu (Huesca) jedina je tvrtka u sektoru koja proizvodi cijeli niz grickalica, etničkih proizvoda i tex-mexa, prilagođavajući ga potrebama svojih kupaca.

1997. godine Liven je osnovao svoju poljoprivrednu diviziju, LivenAgro. Tako je tvrtka mogla raspolagati vlastitim kukuruzom, kontrolirati cijeli proces proizvodnje i osigurati proizvode bez GMO-a. Kukuruz je namijenjen za vlastite potrebe i za distribuciju trećim osobama.


Liven ima tri glavne linije: grickalice, kokice i tex-mex proizvode koje proizvodi za robne marke distributera, za treće strane - za velike međunarodne brandove hrane - ili za vlastiti brand Zanuy. Zvijezda tex-mex asortimana je upravo brand Zanuy i njegov nachos čips, jedini na tržištu koji se proizvodi po modelu od polja do stola, kontrolirajući proizvodnju od sjemena do konačnog proizvoda.

U našoj ponudi pronađite tortilje, nachos čipseve i salsa umake raznih okusa i napravite najbolja meksička jela.