Dupin
HR UK

Twinings

Twinings
Twinings je omiljen među britanskim čajoljupcima već tri stoljeća. U London ga je 1706. godine doveo Thomas Twining, koji je u svojoj čajani na The Strandu prodavao široku selekciju čajeva, uključujući i "Gunpowder Green". Brend je stekao vjerne mušterije u Londonu. Godine 1837. godine kraljica Victoria je Twiningsu dodjelila kraljevsku priznanicu ("Royal Warrant"), koja se dodjeljuje samo onim obrtnicima i proizvođačima koju opskrbljuju kraljevsko kućanstvo.
 
Kroz povijest Twinings je bio na čelu sofisticiranog druženja. Jane Austen je u 19. stoljeću redovno naručivala Twinings čaj. Twinings je i danas nezaobilazan na svim elitnim druženjima, te omiljen među zvjiezdama, ikonama i influencerima današnjice.
 
Kao i na kavu, na okus, kvalitetu i izgled  čaja uvelike utječu lokalni uvjeti uzgoja i agro-klimatske uvjeti. Uzgojene na visokim nadmorskim visinama, suptilne promjene u svakoj fazi postupka proizvodnje čaja mogu imati veliki utjecaj na kvalitetu konačnog proizvoda.


 
Twinings pomaže svojim klijentima da otkriju i dožive jedinstvene čajeve iz cijelog svijeta. Svaki Twinings čaj ima svoj jedinstveni okus, osjećaj i kulturu. Samo devet osoba odgovorno je za sve vrste čaja koje proizvodi Twinings. Njih devet traga diljem svijeta u potrazi za najboljim sastojcima i mješavinama.
 
Odabir pravog Twinings čaja za Vas je sada lakši nego ikad, jer je njegov široki asortiman podjeljen u nekoliko vrlo specifičnih grupa; a) klasik, b) zeleni čajevi, c) biljni i voćni čajevi. Stručnjaci za čajeve iz Twiningsa su konzistentno svijetu predstavljali nove i uzbudljive mješavine čaja, istovremeno očuvavši tradiciju čaja toliko voljenu u cijelom svijetu.